Asiatisk buffé i Göteborg

När det kommer till asiatisk varmrättsbuffé och thaimat i Göteborg står vår restaurang Ching Palace i en klass för sig. Med en passion för autentisk smak och kvalitet, erbjuder vi en härlig smakupplevelse för hela familjen. Den asiatiska varmrättsbuffén ger ett brett utbud av de traditionella asiatiska rätterna som tillagats av våra skickliga kinesiska kockar i köket.

God thaimat och asiatiska rätter

Letar du efter riktigt bra thaimat i Göteborg är Ching Palace platsen du ska besöka. Här hittar du klassiska thailändska rätter med smaker som tar dig genom Thailands kulinariska landskap. För de som önskar en bredare smakresa erbjuder vi utöver thaimat också en utsökt asiatisk buffé med smaker från flera delar av Asien. Från kryddiga mongoliska rätter till japansk sushi och delikata kinesiska dim sum, finns det något för alla smaker. Vår asiatiska varmrättsbuffé är särskilt populär, med ett urval av rätter som tillfredsställer både köttälskare och vegetarianer. Oavsett om du är sugen på något kryddigt, sött, surt eller salt, hittar du något på vår asiatiska buffé som passar både barn och vuxna.

Ching Palace – Det bästa valet för asiatisk varmrättsbuffé i Göteborg

Ching Palace är känt som en omtyckt asiatisk restaurang i hjärtat av Göteborg – där våra skickliga kockar har serverat asiatisk buffé sedan 1995. Vi är belägna centralt på Södra Hamngatan 2 som du enkelt når till fots eller med spårvagn. Vår lunchbuffé i Göteborg är särskilt populär, med gäster som kommer tillbaka gång på gång för att njuta av våra läckra och smakrika rätter. Priset för lunchbuffén som serveras vardagar mellan klockan 11-15 är 169 kronor och 89 kronor för barn. Vår kvällsbuffé (vardagar klockan 15-22) och helgbuffén (lördagar och söndagar klockan 12-22) kostar 229 kronor för vuxna och 89 kronor för barn. Förutom vår goda varmrättsbuffé ingår alltid kaffe och te i priset. Varmt välkommen in att njuta av en riktigt god och varierad lunch eller middag med smak av Asien – i centrala Göteborg! För dig som vill äta hemma erbjuder vi självklart även takeaway som alternativ.

Priser (asiatisk varmrättsbuffé, mongolisk buffé och sushibuffé)

 • Lunchbuffé (kl. 11-15)

  169:-

 • Kvällsbuffé (kl.15-22)

  229:-

 • Helgbuffé (kl. 12-22)

  229:-

 • Barn under 9 år

  89:-