Asiatisk buffé i Göteborg

Unna dig en asiatisk middag hos oss - Antingen på farten eller som paus under dagen

Hos oss på Ching Palace är måltiden inte bara en njutbar upplevelse för dina smaklökar, utan också en spännande resa genom Asiens kulinariska kulturarv. Vår expertis inom det asiatiska köket har fört glädje till såväl lokalbefolkning som turister i Göteborg ända sedan år 1995. Vi stoltserar med en stor och varierad buffé med influenser från Kina, Mongoliet, Thailand och Japan. Oavsett om du föredrar att äta på plats i vår trevliga restaurang, eller ta del av vår goda mat hemma, strävar vi alltid efter att erbjuda dig en smakrik och härlig stund.

 

 

Utforska Asiens smaker på Ching Palace

På vår generösa buffé presenterar vi en uppsjö av läckra delikatesser som är kärleksfullt tillagade av våra skickliga kockar. Vi har till exempel ett stort utbud av färska och smakrika sushirullar som är skapade helt enligt traditionerna för den japanska sushikonsten. För dig som längtar efter varm mat erbjuder vi i sin tur en omfattande varmrättsbuffé som består av såväl kinesiska som thailändska delikatesser. Här finns alternativ som tilltalar både köttälskare och vegetarianer, samt barn och vuxna. Eller varför inte utforska något helt nytt på vår mongoliska barbecuebuffé? På Ching Palace ger vi dig möjlighet att vara kreativ och själv välja dina favoritingredienser från det generösa utbudet av färska köttalternativ, grönsaker och goda såser. Se sedan på när våra erfarna kockar förvandlar dina val till en smakexplosion på den heta grillplattan.

 

 

Hos oss får du avnjuta din måltid på dina egna villkor

På Ching Palace erbjuds stor flexibilitet för dig som gäst. För oss är det helt enkelt en prioritet att du ska kunna njuta av våra läckerheter på det sätt du vill. Oavsett om du är ute efter en smidig lunchpaus under arbetsdagen – eller om du vill njuta av en avkopplande måltid med vänner och kollegor på din lediga dag – erbjuder vi ett passande bufféalternativ för dig. Vår lunchbuffé serveras dagligen, och när kvällen är i antågande kan du njuta av en något större kvällsbuffé. Under helgerna bjuder vi i sin tur in till en ännu mer omfattande helgbuffé. För våra yngre gäster erbjuder vi givetvis lägre priser, vilket gör det prisvärt även för småbarnsfamiljer som vill avnjuta vårt läckra utbud. Många av våra kunder uppskattar den varma och familjära atmosfären som genomsyrar vår restaurang men trots detta erbjuder vi också möjligheten att ta med sig take away. På så vis kan du avnjuta våra delikatesser även i hemmets lugna vrå. Välkommen till Ching Palace!

 

 

Frågor och svar

 

Vilken typ av mat erbjuds på Ching Palace i Göteborg?
Ching Palace i Göteborg erbjuder en mångsidig, asiatisk matupplevelse med influenser från Kina, Mongoliet, Thailand och Japan. Buffén inkluderar allt från delikata sushirullar till mongolisk barbecue och kinesiska specialiteter.


Finns det något för alla smaker på buffén hos Ching Palace?
Absolut! Vi har något för alla smaker – oavsett om du föredrar heta eller milda rätter från Asien.


Under vilka tider på dagen kan man avnjuta buffé hos Ching Palace?
Vi erbjuder lunchbuffé, kvällsbuffé och helgbuffé.

0
Feed

Lämna en kommentar